Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
x-raticum.....


M A N U A L E R ( 3 )

























DAGEN



är din vän.









GÅRDAGEN




ditt samvete.





**************************

(c) KYREUS of Sweden




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-08 15:18



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
till FG, nedan:

- tiden är människans
andning, här på
Planeten TELLUS.
2013-10-08

    ej medlem längre
Men vad är då tiden?
2013-10-08

  KYREUS of Sweden
till sign M., nedan:

Framtiden blir en konsekvent
extrapolering av ens
egna val.

Andras influenser kan man ju
frivilligt välja att förhålla sig till
- eller inte.

Mvh
2013-10-08

    ej medlem längre
Sant.. men vad är då framtiden?
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden