Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack alla ni kul att få en text på framsidan, underbart, senast det hände var 2011... ehh.. wow vi kör vidare med lite poppoesi i höstmörkret


Jg tror jag skulle våga

Jag tror jag skulle våga

Jag skulle hålla vår kärlekssaga högt, jag skulle berätta för den för alla som vill höra på
Och jag skulle nog skryta lite, jag skulle berätta lite för mycket om oss två
Och jag skulle vilja, för med dig tror jag att jag skulle kunna, det tror jag
För med dig blir jag så stark för du gör mig så svag

Ja jag tror att jag skulle våga
Om det var du finaste som frågade
Ja då skulle du få använda din älsklingskniv och skära i mig
Bara jag fick vara nära dig, riktigt nära dig

Jag skulle vilja höra dig berätta om allt mellan himmel och jord
Jag skulle låta dig komma in, jag skulle lyssna på varje ord
Gör jag tror mig veta vem du är och jag gillar
Jag skulle vilja vara den, du vet han, inte han som är som dina gamla killar

Ja jag tror jag känner så, jag tror jag skulle våga
Jag skulle vilja om det var du finaste som fråga
Då skulle jag göra det, om det var du som mig tillbaka
För jag skulle vilja koma tillbaka, med dig

Och jag skulle vara säker på att vi levde, för första gången skulle jag känna så
Jag skulle möta dig i det, vara i det tills det skulle gå
För jag tror att vi båda skulle kunna förstå bara för att
Och jag skulle förälska mig på nytt varje gång som jag hörde ditt skratt

Ja jag skulle vilja, ja jag tror jag skulle våga
Jag skulle bära den ringen närmast huden vid mitt bröst om du skulle fråga
Om du ger mig ringen, om du håller min hand om det var du,
Om det var allt som är du, då, i framtiden och helt och hålet nu

Jag skulle vilja brygga ditt kaffe, ge dig det i köket bänk nybryggt och hett
Nakna skulle vi dricka direkt och jag skulle försöka se mig mätt
Jag skulle inte lyckas så i stället skulle vi älska där vi står
Och jag skulle se dig rakt in i ögonen när du trasslade in dig i mig och mitt hår




Fri vers av PPQ
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-08 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2013-10-09

  Ordregnspoeten
Jag tycker om att du vågar skriva så här. Du har lyckats skriva en riktigt intressant resonerande text. Gillar den mycket. Så klart du kommer våga men ibland är steget stort från ord till handling.
2013-10-08

  Angela Bohlin VIP
Vilken vacker text " tår o tummar upp"
2013-10-08

  Ninananonia VIP
Fint och nära...
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ