Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

byte av tankar

och liv vävs samman

ett stilla möte




Bunden vers (Haiku) av prinscess VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-08 21:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och varmt!
2013-10-12

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2013-10-08

    ej medlem längre
fin!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP