Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Music:/ Pink Floyd: high hopes (The Division Bell)


Nakna tankar

Som;

svävar i luften
som ett visset löv i vinden
landar mjukt på marken

en virvelvind
som bildar en kon
där tid och rum
möter varann

en ocean
med stora vågor
gungande
med sina kurviga former
skymmer sekundvis kusten

Där

solen går upp
alldagliga livet
tar sin fart
äventyras till slut

Där

vid kusten
människor
med vilda tankar
slåss och sårar varann

Där

fåtaliga
med nakna tankar
kyssas och älskar varann




Fri vers av reza.hb
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-09 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb