Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en gammal fura

Gångna är åren;
än står du så stolt och rak

- blickar mot havet




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-09 16:15



Bookmark and Share


    Amisan
Nu kommer jag att tänka på hur furan blickar mot havet varje gång jag ser en!
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP