Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en gammal pump

Vilar efter värv;
livsdryck given till många

- nutid tagit vid




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-09 16:27



Bookmark and Share


  ULJO
Hyllningsdikt att ta till sig och njuta av
2013-10-13

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker bild av den gamla pumpen.
Sådana står kvar vid många stugor
bl.a. vid vår.
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP