Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsresan

"Varför var Du tvungen
att stiga av så snart?"
tänkte hon ...

"Kunde Du inte väntat
någon hållplats till?

Jag gillade ju så
när Du satt på sätet här intill."




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-09 22:33



Bookmark and Share


    Amisan
Åh vad sorgesamt, jag blir så rörd...Jättefin!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP