Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillestånd


Vindar som tagit slut

och doften av stillestånd

kommer

då syns träden vänta

och allting blir långsamt

tyst

det finns inget

som vill störa

störa att tänka


________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén