Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränns bort av solen

Stoltserar men sviker
speglingen
studsar mot
mitt ansikte
Orosljuden från munnen
Medtagen
klättrar jag upp
i trädet
Ser ut över
platsen
Högt där uppe
nås
jag inte
men omigen
ser jag
den rygglösa
dansa över ängen
Dimmorna
sveper
bränns bort
av solen




Fri vers av Kozo
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-10 10:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker poesi att fundera över.
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo