Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men du får mig att leva(2010-07-23)


Eld(ett av mina element säger du

 

jag kom
vandrade mot dig

just den där dagen

nervositeten växte i mig
vi hade ju känt varandra ett helt år
innan vi bestämt oss för det första mötet

 

du klev levande i mitt liv
känslorna steg en nivå
pulserade fritt

en vacker evighet

 

såg ditt blygsamma sätt
när vi landade i längtans famnar

 

där blickarna var våra ord
en beröring i själens inre stränder

 

du är vackrare än mitt förflutna

för mig

Du och jag

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 11:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-10-12

    Silverbjer
Väldigt fin. Målande.
2013-10-10

    ej medlem längre
En lite längre dikt som beskriver det första mötet.
2013-10-10

  Nina Nightwish
Fint
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP