Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku

Klara höstfärger
ger finstämd höstharmoni,
vinter var god dröj!




Bunden vers (Haiku) av Dan Myrbeck
Läst 560 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-10-15 15:45



Bookmark and Share


  *Aurora*
Jag kan inte annat än hålla med- "var god dröj!" Bra haiku!
2014-10-21

  Ingrid Trolle
Underbar Haiku!
Själv är jag insnöad...
mer än vanligt
alltså.
2014-01-29

  Ponkla
Den var bra! :)
2014-01-16

    Annika J
Få ord men mycket innehåll!Spännande!
2013-11-22

  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku! Tycker om ordet höstharmoni.
Var god dröj är dessutom roligt.
2013-11-20

  Daniela I
Jätte fin :)
2013-10-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Klokt
Kort
OK!
2013-10-21

  Rozsi.kovacs

så finurligt o fint så
2013-10-21

  Linda CH VIP
Skön färgglad haiku som får mig att le!
2013-10-21

  Eva Helene VIP
Sällar mig till den samfällda kören här och hoppas vintern lyssnar och lyder! Bra haiku!
2013-10-17

    ej medlem längre
I agree.
2013-10-16

  Nina.H
Fin haiku.. och jag håller med.. :)
2013-10-16

    ej medlem längre
Fin haiku! Tänk vad fint det vore om de fina löven var kvar när snön kom!
2013-10-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, lite till i alla fall...fin haiku...
2013-10-15

  aol
jag tycker lika, gillas
2013-10-15

  Maj-Lis VIP
Instämmer
2013-10-15

  Maria Sundelin VIP
Ja, vi väntar med snön
2013-10-15

  Marianne Räf
Jag gillar vintern numera.
Hösten med. Mörkret ger
mys, hemma. Och jag
tycker om kyla, - mer än
om värme, faktiskt. :D
2013-10-15

  Tess74
Ja dröj! Men mera sol tack, hatar det grå
2013-10-15

  Lars Hedlin
Kan få vara vinter över Jul och Nyår ;)
2013-10-15

    ej medlem längre
snyggt..
2013-10-15

    ej medlem längre
Så här kan det gärna få vara ett bra tag till, vintern kan vänta.
2013-10-15

    J. Herward
Det var rent fantastiskt, jag tror det var igår, eller var det dagen efter den? Som jag betraktade ett lönnträd, med eldrivna blad och en blå himmel i kontrast, lila vildblommor beklädde marken. Botar allt.
2013-10-15

  Angel of love
Ja absolut DRÖJ, till första dec!!
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck