Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Ditt eko genom hallen

förbi de ensamma kängorna  

de som är nära och verkar äga dialog

Den skarpa klagan av stängd port

Hjärtat flämtar vilset

Smeker gårdagens doft

 




Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-10 22:05



Bookmark and Share


  axveronika
Bra fångat
2013-10-27

    ej medlem längre
Varje rad ekar fin känsla.
2013-10-11

    ej medlem längre
där vilar
det förgågna..
fint skrivet!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP