Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skapar oss fEl ellEr

rätt
tänker på det där
hur man blev
blir
vad som påverkar
vem
påverkar
och varför

uppfattning
vem tar konsekvensen av det man gör
blir
är
så förbannat svårt
blir ju så stort när man tänker
och vem ska man skylla på
när man förstår vad man missat för konsekvensens skull
trist fast bara att ändra sig
igen antar jag
om man tycker så




Fri vers av kråkan VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-11 23:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP