Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lysande stjärnor på poetisk himmel

nära

mellan rader och meningar

känslofylld beröring

ett ljus i en själ

ord

att älska

lysande stjärnor

på en poetisk himmel

röster av vågor

skrivelser ur längtans

tystnad

lämnar avtryck

i känslosamma själar

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 11:39



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Så Fint...!
2013-10-12

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skaldat!
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP