Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite reviderad


Höst

Löv faller i luftrum 

landar effektfullt

i kristaller under morgondis 


mycket har förlorat sitt läge

faller brutalt ur ramen

de griper tag i årstiden

virvlar upp scenarion


på höstens arena

under motstånd 

möter varmt kallt 


men jag vet

att ett skifte följer

det kylan nu döljer 

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-16 09:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
om hösten och dess skepnad
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP