Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Writing-72245128


Att skriva

 

 

är att leva

befinna sig bortom trångsynta gränser

befria sinnen

berika själen

fallande tårar

säger farväl till mig

lämnar mitt väsen

i fred

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-12 22:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin definition på det här med att skriva...
2013-10-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sann text!
2013-10-13

  Lars Hedlin
Stark känsla
2013-10-13

  Angel of love
Vemodigt.
2013-10-13

  peter markurth
Sorgset
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One