Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rörelse

Jag reste
vida ikring sökte jag
sökte efter skatterna
de okända, omtumlande

utan namn

det var livets rörelse
jag ville åt

jag famlade i mörker

efter sanningar
inget svar, svaret är måhända

själva frågan

flygande bland fåglar
bland råkor och andra kråkfåglar

binder jag mina kransar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-21 00:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Åh, så vackert, bokmärker med detsamma!
2013-10-27

  axveronika
Fin och fantasieggende och bilden går så bra ihop med texten
2013-10-27

  Tillbringaren VIP
Tjusig! dvs, jag är förtjust:-)
2013-10-27

  Stefan Albrektsson
Underbar text! Drömskt. Mörkt sökande ljus och svar. Det är stort och det är vackert.
2013-10-21

  Suzy med punkterna
Kul att läsa dig igen och det är om möjligt bättre än jag minns.
2013-10-21

  Federico Romano
Glädje är

det du ser,

upplever,

ta in se din själ

Lys dig..

Ingela till dig...
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP