Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/--380640632


Skälvande ögonblick

 

 

av lycka,

eufori

 

underbaraste skapelser

under den blåa himlen

 

rubin i fjällen

smycke för själen

 

sanningen

i hjärtat

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-13 11:16



Bookmark and Share


  peter markurth
Stark
2013-10-13

    ADI Nehlin
vacker och berörande
2013-10-13

    ej medlem längre
Så otroligt gripande och vackert.
2013-10-13

  Ordregnspoeten
Din dikt är som ett vackert och glittrande smycke till glädje för den som ser.
2013-10-13

    ej medlem längre
jag undrar ibland..
under en blå himmel..
2013-10-13

  Lars Hedlin
Mycket vackert
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One