Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År: 1991


Ljus hos mig

Du är min dags allra sista tanke
så här om kvällen när sömnen faller på.

Trots att mörkret och natten nalkas
så är du ljus hos mig ändå.




Fri vers av Skvattram
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram