Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foxtrot

En utstäckt hand med en fråga
Ska vi?

Hand i hand
Närmar sig varandra
Nära omfamning
Kind mot kind

Varm närhet
trygg och tillitsfull

Varsam förning
Låång
Låång
Kort, kort
Låång...

Balanserad rörelse
Motstånd och följsamhet i perfekt harmoni

Att under smäktande toner lätta ankar och sväva iväg
till musikanpassningens dynamik

Återvänder motvilligt till låtens sista parti
Pausar stilla
Nära
Vaknar drucken av dansens sanna magi





Fri vers av Skvattram
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-31 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag upplever en längtande spänning där den stilla beröringen är magisk. Härlig läsning!
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram