Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Å denna längtan
Längtan utan bestämt innehåll...
Vet bara att det brinner och bränns,
Det är det förväntansfulla som känns
Vetskapen om att bakom all möda lyser solen,
Och att det självklara ska flöda i ljus
Otålighet...
Nyfikenhet...




Fri vers av Skvattram
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-29 22:29



Bookmark and Share


  Jesse Jöns Tufve
Tack för en fin beskrivning av en fin sorts längtan. Är du sugen på en svart dikt om längtan har jag en för dig ;)

...bättre med den ljusa.
2014-01-21

    R Peiper VIP
Bra!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram