Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År: 80 tal


Vårens ljud

När skogens källor tystnat,
under kylans vita täcke.

Då hörs inte ett ljud...

Skogen är ett jätterum,
som alla flyttat ifrån.

När sedan skogen fylls av vårens ljud
och källan börjar sippra,
då har inte källan sinat än...

Men vi får ständigt bära,
på den ängslan.

Att vårens ljud,
ej kan väcka källan.




Fri vers av Skvattram
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-10-13 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram