Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor och svar

Vid väntans ändlösa strand,
finns en stig där jag ständigt vandra.

Där ligger ett hav av frågor
och ovanför en himmel så avlägsen med alla svar.

Svaga havsbrisar, vatten sköljer upp mot mina fötter
och stigen jag gått sköljs bort.

Havet och himlen möts,
långt där borta vid oändlighetens horisont.

Frågor finner svar...




Fri vers av Skvattram
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram