Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År: 1991


You

Like a wind,
you were passing by.

But like a war,
you ended up leaving marks in my heart.

You were the sunlight,
and days making a year and my lifetime.

Now you are just darkness,
and nights, making shadows and an end.




Fri vers av Skvattram
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-14 19:54



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Helt igenom skön känslovandring i en underbar rytm. Tack för upplevelsen!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram