Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/My-Soul-is-Crying-116087436


Den spröda själen

 

 

 

mjukt och tyst

tassar runt

i kroppen

viskar förlåt

för sina minsta rörelser

är generös mot alla

sträng mot sig själv

måste balansen

hela tiden

vara orättvis?

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-13 11:40



Bookmark and Share


  peter markurth
Svårtolkad! Det ljusnar snart
2013-10-13

  Lars Hedlin
En mycket bra skrigt "GILLAS"
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One