Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
my crime, the pic is not mine


Fallna äpplen

Längs gator å landsväg
inne på gårdar
finns många träd
bland annat
äppleträd
med fallna äpplen
röda och gröna
med frestande kind
täckt över marken
ingen vistas på gården
lustgården är lämnad
sedan kärleksparet
begick sina första brott
och första synd
när dom blev förförda
och bet på en äppelkind
var den sista gången
de vistades på gården




Fri vers av reza.hb
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-14 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb