Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där

Där stod du igen, hindrade vägen, förståndet och logiken

Trodde du dig vara Gud, den dagen du sökte återfå leéndet på mina läppar

eller var det bara dina sårade, längtansfulla, egoistiska, intelligenta ögon som ropade:

Ensamhet och återvändsgränd

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-13 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Laddat utspel. Laddad scen.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP