Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MOTVIND

 

har jag gått
en längre tid
nu har det börjat
storma

med ryggen böjd
och huvudet ner
försöker
jag ta mej igenom

 M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-14 18:39



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket berörande text som griper tag i mig som läsare
2013-10-15

  Lars Hedlin
Känsla i orden....
2013-10-15

  Bibbi VIP
Hoppas Du snart får se ljus i tunneln.
2013-10-15

  ResenärGenomLivet VIP
Livet är inte lätt...vi får hjälpas åt...styrka till dej...
2013-10-14

  Carina Bendix
Efter mörker kommer ljus..kram min vän.
2013-10-14

  Mona Nordkvist VIP
Så kan det kännas men
på nåt sätt tar man sig igenom.
Det kommer du också att göra.
2013-10-14

  stig wikman
ÅÅÅH !
Men visst kommer
du igenom .
( i hope so )

KRAAAAAM.
2013-10-14

    ej medlem längre
Tungt, tufft och brutalt ibland
2013-10-14

    ej medlem längre
Tungt och svårt att ta sig igenom, livet är hårt ibland.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP