Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad.

När jag blundar ser jag dig
du skrattar och är högst levande.
Tungt är att öppna ögonen
och möta saknaden.
Det finns så mycket jag vill dela med dig
jag viskar hemligheter.
Ut mot himlens stjärnprydda tak
-sen blundar jag en stund igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-14 22:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet att saknaden känns i din vackra dikt
2013-10-17

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...man känner verkligen saknaden...du får väl fortsätta blunda...:-)
2013-10-15

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2013-10-15

    ej medlem längre
Väldigt vackert..
2013-10-14

  Luciana Pascual
Ibland viskar jag också...
Härligt att läsa din dikt...varma hälsningar
2013-10-14

    ej medlem längre
Finstämd och lyrisk
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP