Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ingen aning om vad sångerna handlar om, vad tavlorna egentligen har haft för konstnären skäl att uttrycka, men i badet av upplevelser, där finner jag mig lugn och ro, rent av förtröstan.


Ett textjag är ibland bara ett textjag




Jag umgås hellre med saker
än med vänner. Exempelvis mat och dryck.
Datorn, teven, badkaret och sängen.

Jag menar, vad är väl en vän
jämfört med allt det där
som finns i hemmets skräpiga vrår?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2013-10-15 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP