Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesak

Vackra ord      som oss följa
ser din  kärlek som bor i ditt hjärta
att liksom  skapa sig en mening
byggda av mina egna tankar
att leva fram som du
vill följa livet
och tidens
gång
att
le
i




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-15 15:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert och fint tycker jag gillar form och färg...
2013-10-15

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-10-15

    ej medlem längre
Fint skapat i fin form
2013-10-15

  amolunda
Vackert skapat av
kärleksfulla tankar!
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP