Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oroligt marknad som en kärlek..... Jag är en högriskaktie, vågar du satsa ? ... ;) Music:/ Sound of Stock Market


Som en aktie

Köp mig idag
sälj mig imorgon
idag en lågvärderad aktie är jag
en aktie som rasat igår
kurvan pekar neråt
Beställ många av många poster
många andelar idag
imorgon vänder jag uppåt
som en raket då är det för sent
har du köpt poster
då är det dags att säljas igen
imorgon tills kvällen
tills solnedgången
blir jag dyr för dig att ha mig
och inte ta risken igen
och om igen




Fri vers av reza.hb
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb