Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

På ditt andetag i mitt hjärta, då vi älskar länge i din höstvind, bortom stjärnor, lever kärleken inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-15 23:12



Bookmark and Share


  Rise Little One
Väntan blir mindre jobbig då man tänker så som i texten.
2013-10-16

  queenia
du skriver koncis precis om något så underbart som kärlkekslekar.
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth