Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville du komma in i min famn nu



Ville du komma in i min famn nu
älska natten ren,

jag väntar nu på doften av en kvinnas kärlek
din själ lyser nu inatt

älskar du mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-16 15:51



Bookmark and Share


  peter markurth
jag älskar dig med
2013-10-17

  Rise Little One
Älskar dig min Peter.
2013-10-17

  Eliza-69
så fin
2013-10-16

  Rozsi.kovacs

oj vilken härlig kärleks längtan,
som ligger o pyr passion
2013-10-16

  Ninananonia VIP
Fin...
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth