Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans hjärtan

ord av sinnlighet

mellan rader och meningar

av ljus

 

 

känner hur dina fingrar

skriver

om kärlek

 

 

att lämna ditt inre

genom dina läppar

att läsas
i

 frihet

 

 

landa i vilket längtans hjärtan som helst

att beröras

 

 

mellan charm och känslor

i himmelska skyar

 

 

att omfamnas av

en

kärleks röst




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-16 16:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackert
2013-10-17

  Armo
Jättefin dikt!
2013-10-17

  Linda CH VIP
Skön känsla i texten!
2013-10-17

  issac.a.m
Underbart..
2013-10-16

  Eliza-69
vacker text..
2013-10-16

    ej medlem längre
Nu! har du hittat rätt=)
En otroligt vacker text!
Fortsätt så...
KramZ*
2013-10-16

    ej medlem längre
Denna var ju fantastiskt vacker ju...
2013-10-16

    ej medlem längre
Vackert diktat
2013-10-16

  Rozsi.kovacs

Så ljuvlig för ögat att läsa
2013-10-16

  Angela Bohlin VIP
Mmm det är en konst att kunna beröra en annan människa.

Bra skrivet!
2013-10-16

    ej medlem längre
Så vackert, låter mig imponeras.
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP