Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det tufft att vara mamma men när man får höra det här..


äR deT såKlaRt väRt deT

mamma
jag ÄLSKAR dig
och även om jag också blir tonåring och kanske säger och tror något annat
så älskar jag dig alltid mest i hela världen!!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-17 06:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla inom!
2013-10-30

  aol
så fint, blev så berörd,
2013-10-27

  queenia
Hjärtat fylls av värme <3
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP