Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravd katt


Jag tar mig en osynlig älskare
idag igår imorgon.

Mer kan du inte få skrockar Gud gott.

Förankrad var målet
förbrukad det blev.


Sätter taggtråd runt tankar
cementerar med betong.
En konstgjord andning i ett frysrum av tid.

Odlar tistlar i min trädgård och vattnar med behag.

Ett slag mot marken en örfil bekant
den hittar hem vägen är rak.

På alla fyra med ihålighet
där passar Jag
där finner Jag.

Ha tilltro säger du
och stänger dörren bakom dig.
Var den du är
men bli något bättre för mig.


Min katt blev begravd på din ö.

När jag blir stor ska jag bli gravplundrare.




Fri vers av Camilla Lundin
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-17 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Lundin
Camilla Lundin