Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer än så.


En sal av alter ego dock i samma plagiat.

Tennsoldater polerade.. fungerande.

Osäkerhet längst raderna

mungipor och tal som far.


Jag i fjäderdun och marshmallowsben

En fallskärm i tablettform.

Om jag bara..

löste gåtan.

Om jag bara..










Fri vers av Camilla Lundin
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-26 22:34



Bookmark and Share


  Anders Granström
Att passa in, eller att vara sig själv (och kunna slappna av i det). Snyggt skriven!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Lundin
Camilla Lundin