Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuva


Om jag kan ge dig en gåva

du vackraste barn.

Är det en nyckel till det du redan har.

En själ så sinnrik och djup att självaste havet bockar till svar.

Outgrundlig fantasi som spirar i blom

flyger till månen landar på sol.

Ögon så fulla av liv

hjärta av mor

förstånd av far.

Räds aldrig det bräckliga

du har en vapensköld inom dig.

Dina tankar glittrar och sprakar dyker och far.

Om jag kan ge dig en gåva

så är det du redan är.




Fri vers av Camilla Lundin
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-16 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Lundin
Camilla Lundin