Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evelyn Falk

Med kloka kriterier
löser Evelyn Falk
livets mysterier
och skänker oss
livsbejakande
läsning.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 401 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-23 14:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såå trevligt med uppmuntrande ord...
2013-10-24

    ej medlem längre
Ur fina tankar
skapas fina ord.
(oj, nu är jag igång igen)

Naturligtvis är det briljant skrivet
med rim och allt. Som allt annat du skapat är detta ett mästerverk.

Att vara en positiv inspiration för mänskligheten är ju det som triggar igång mig och det har du fångat väldigt bra.

Jag är både glad och stolt över bilden av mig orden skapar. Varmt tack.


2013-10-24

  Carina Bendix
Fin hyllning.
2013-10-23

  Lars Hedlin
Fint om en varm och ödmjuk vän! ;)
2013-10-23

    ej medlem längre
Ja, verkligen fint skrivet.
2013-10-23

  Angel of love
Dina vackra hyllningar blir bara finare och finare.
Du värmer dina vänner.
2013-10-23

  Maria Sundelin VIP
Håller med till 100%
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck