Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skyn

i skyn
Evelyn

falk
på jakt

efter
sanningen




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 660 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-25 14:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint...
2013-11-29

  Tess74
Vilken fin hyllning
2013-11-26

    ej medlem längre
Käre nå´n, vilken ordtrollkonstnär
den käre Dan Myrbäck är.
"För dikten stor och varm är tacken,
för liten myra måste över bäcken gå
för att hitta litet strå.
Under skogens största gran
han jobbar och sliter hela dan
för att komma hem till stacken.
Där han lön för mödan få."
-
Varmt tack för alla goa ord. Jag är både rörd och berörd. Vi är alla varandras speglar, kom ihåg det.
Kram
:))

2013-11-26

  Lars Hedlin
;) Vackert hyllat!
2013-11-26

  aol
gillas,
2013-11-25

  queenia
Absolut väldigt fin hyllning, till fantastisk människa, poet och kvinna. :D
2013-11-25

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra.
Jag håller helt med.
2013-11-25

  Marianne Räf
Inte för att jag förstod den,
men att den var söt och
vacker, ändå :)

2013-11-25

    ej medlem längre
Den jakten är ju också lovlig året runt.
2013-11-25

  Angel of love
Vacker hyllning, till en fantastisk kvinna.
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck