Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marianne Räf

Marianne är en räf
som raskar över den
poetiska isen.

Hennes lysande lyrik
gör läsupplevelsen rik.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 525 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-04 15:11



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mycket bra, stämmer precis och hon är värd vartenda ord!
2016-05-25

  Nina.H
En mycket fin hyllning!
2013-11-05

  Carina Bendix
Mycket fin hyllning till Marianne. :)
2013-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fint med dina uppmuntrande små dikter...
2013-11-04

  Marianne Räf
Men- vad gulligt och--jag saknar ord,
blev alldeles PAFF!!!, när jag såg att
du skrivit en dikt till mej med! Tack,
snälla för orden! Känner mig så hedrad!
Kul grepp att skriva porträtt av sina
skrivkompisar.. Kort, - men jekkligt gott!! TACK! :D Kram!
2013-11-04

    ej medlem längre
Jag måste ju säga att jag tycker mest om min hyllning, men även denna är rik - tigt ly - sande.
2013-11-04

  Stefan Höglund
Håller med
2013-11-04

  Angel of love
Vacker hyllning.
2013-11-04

  Tess74
Fin hyllning. Att bli omskriven av dig är en ära
2013-11-04

    ej medlem längre
men också
en tröst

i vår poetiska
höst

och herr
Mybäck

ohh what
the häck!

en vänlig
och

insiktsfull
själ

som jag
vet

aldrig vill
ta poesin

farväl!


2013-11-04

  Maria Sundelin VIP
En fin liten hyllning med knorr.
2013-11-04

  queenia
ja, underbar liten hyllning!!
2013-11-04

  Lars Hedlin
Vackert hyllat!
2013-11-04

    ej medlem längre
Fint hyllning till en duktig poet.
2013-11-04

  M M Mannheim VIP
Det måste vara den finaste utmärkelse som en poet kan få att få en dikt av Dan M. med sitt namn.
2013-11-04

    ej medlem längre

Fint skrivet detta Dan ...
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck