Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har man vart medlem på Poeter.se i åtta år,den har gett mig så mycket under alla år,tack för att ni finns


Medlem...(läs ingressen)

Ord stöpta i olika former
mjuka och varma
ledsna och glada
rädsla och vemod en
ingrediens i en text
som blir till läsaren att
själv uppfatta texten
och fritt tolka
hoppas att ni hittar något trevligt
och njutningsfullt
på min sida bland dikter
fyllt både med kärlek och glädje
och rädsla,vemod är det
i en del av mina texter

Varmt välkomna

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-17 18:58



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Även jag har varit medlem sedan 2007 och Poeter betyder mycket för mig . På sistone har jag, tyvärr, tappat lite mark och haft en låg profil, mestadels beroende på en mix av stress, lite ohälsa och bristande inspiration, men jag återvänder ständigt....
2013-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det ger mycket, både skrivandet och läsandet...fin text...
2013-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag blev medlem hösten 2007.
Även jag uppskattar verkligen denna oas.
2013-10-17

    ej medlem längre
Tack så mycket för dina kärleksfulla ord. Lycka till i fortsättningen.
2013-10-17

  H.C.B
tack
2013-10-17

  Robert Jonsson VIP
Tack själv och visst ger det en mycket på många olika plan - skrivandet.
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP