Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet

rymd

för hjärta

tanke

vilja


utsträckta vingar

tro

på möjligheten

mod

att pröva dem


växa

utifrån egen potential




Fri vers av Skvattram
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-17 21:03



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
APPLÅD!

2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram