Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckönskan -bröllop

Låt vårens klara solsken
Lysa upp er tillvaro

Låt sommarens värme
Hålla glöden levande

Låt hösten
Färglägga era gemensamma minnen

Låt vinterns kyla
Föra er närmare varandra




Fri vers av Skvattram
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-18 03:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd!
2013-10-18

  Angel of love
Väldigt vackert.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram