Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Å denna längtan
Utan bestämt innehåll

Vet bara
Att det brinner, bränns

Det är det förväntansfulla
Som känns

Vetskapen
Om att bakom all möda
Lyser solen

Och det självklara
Ska flöda i ljus

Otålighet

Nyfikenhet




Fri vers av Skvattram
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-18 03:42



Bookmark and Share


  Palett
Bra skildrat !
2013-10-18

  SellwiN VIP
Interessant och väcker tankar, tack för bra läsning :)
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram