Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalmans blues

Så blev jag mer och mera Skalman
insluten här i mitt förvar.
Jag ville inte vara där i ljuset
och stå där öppnad helt - och bar.

Så blev jag mer och mera Skalman
som levde tryggt i litet bo.
Jag ville stänga ute bruset
och en förlorad barnatro.

Så blev jag mer och mera Skalman
som lindat in sin trötta själ.
Jag lever vid det våta gruset
där sniglar trampas lätt ihjäl




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 853 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-18 18:57



Bookmark and Share


  maria kide
Riktigt fint skaldat
2013-12-06

  Today I am a bird
Fyndigt och bra fångat! Jag känner igen mig så i dina ord.
2013-11-07

    Eric Grimstad
Fint fångat om än litet pessimistiskt....
2013-10-23

    ej medlem längre
bra,känner igen mig!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L