Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel fenix

Fågel Fenix
ur brinnande hav

Ur det universum
skapelsen gav

Obönhörligen sprängs gränser
dags att bekänna färg

Nyvaken på vingliga ben
upp för ett berg

Ur egen kraft
berget är bestiget

På toppen
en utsikt som inget håller förtiget

Friheten är total
mitt är nästa val

Valmöjligheten är oändlig
jag väljer vägen ner i ljusets dal











Fri vers av Skvattram
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-22 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram