Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/bilatum....


A V R Ä T T N I N G E N






















SNILLRIKHETSEXPEDITIONEN



ställde upp alla på rad;







alla "dom",








sen avrättades var och en ur populasen



efter sin "vidriga" oförmåga







skratten, ja hånskratten ekade utöver



PARNASSEN








/men:/














......och i gryningen





låg alla döda




(också våra beramade "snillen ")






det visade sig nämligen






att överheten




inte kunde leva utan





underheten.













Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-18 21:21



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Mycket bra skrivet! En polariserad värld faller om inte polerna består. Men ur ruinerna kanske en ny värld kan ta form!?
2013-10-20

    ej medlem längre
Får massor av tankar av din text. Historiska, kulturella, politiska, filosofiska, biologiska... Du skildrar en generell sanning... människors benägenhet att värdera andra och sig själva på felaktiga grunder.
Men känslan av att vi är skapade olika men lika värda är stark.
2013-10-19

  Teresia Ridell
Ja men visst det måste bli en balans som bekant. Utan det ena finns knappaste heller det andra..eller som här utan "dem" märks inte heller "de". En snillrik och tänkvärd text min vän !
2013-10-19

  Rozsi.kovacs

Gud vilken stark text bra skriven
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden