Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat av dig

en genomresa
bland orden



en inre färd
att älska



ur ett leende
hjärta



i bevingad
evighet



en virvelvind
vandrar runt



i heta ådror
bland rader



uttryck och längtan
skriften av dig



rakt in i
hjärtat av

 

dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-19 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket vacker text komponerat av dig! Tack för den!
KramZ*
2013-10-20

  issac.a.m
Så underbart skrivet...
2013-10-19

    Silverbjer
Så många fina formuleringar.
Känslosamt och vackert.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP